Bedrijfsfitness bij AmstelGym

Bij AmstelGym bieden we ook bedrijfsfitness aan. Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Dat kan!

Voordelen

Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee, zo kan het fiscale voordeel voor de medewerker oplopen tot wel 50%. Maar er is meer dan alleen financieel voordeel: aandacht voor de vitaliteit van jouw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, win-win!

Bij AmstelGym werken we daarom samen met verschillende bedrijfsfitness organisatie. Het aanbod zullen we blijven uitbreiden dus mis jij een bepaalde organisaties, laat het ons even weten.

Sluit jij liever direct een bedrijfsfitness-regeling voor je medewerkers met ons af, zonder tussen-organisatie, is dat natuurlijk ook mogelijk. Klik dan hier.

Is jouw organisatie al aangesloten?

Al duizenden organisaties in Nederland zijn inmiddels overtuigd van bedrijfsfitness. De kans is dus groot dat ook jouw organisatie zich al bij een bedrijfsfitness organisatie is aangesloten.

Bekijk de verschillende aanbieders waar wij afspraken mee hebben:

Bedrijfsfitness direct via AmstelGym

Het is ook mogelijk om bedrijfsfitness direct via ons te regelen. Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de voorwaarden.

    Naam*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    Naam bedrijf*