Jij wordt fit en vitaal in slechts 30 minuten met de EGYM cirkel

Wil jij je gezond en topfit voelen? Maar wil je niet urenlang in de sportschool doorbrengen? Fit & vitaal worden kan nu in slechts 2 x 30 minuten per week met de revolutionaire eGym Cirkel van AmstelGym: de nieuwste innovatie in effectief trainen. Fitness wordt nooit saai, want je traint maximaal 1 minuut per toestel.

Het was nog nooit zo eenvoudig om je sportieve doelen te bereiken met de EGYM trainingsprogramma’s. We hebben allemaal onze eigen individuele doelstelling(en) als het gaat om onze fysieke fitheid en gezondheid, wij helpen bij de juiste programmakeuze!

Zelfs de meest ervaren sporters weten soms niet wat ze het beste kunnen doen om het doel te bereiken: “Is het programma dat ik volg zinvol?”, “helpt dit mijn doel te bereiken?” Ons doel is om jou te inspireren om je grenzen te verleggen en je doelen te behalen!

Elk apparaat perfect ingesteld

Bij de EGYM van AmstelGym is ieder toestel altijd perfect ingesteld op jouw lichaam. Zo train je met maximaal effect en minimale kans op blessures. Jouw AmstelGym coach stelt de eerste keer alle toestellen, posities en doelstellingen voor je in. Deze instellingen worden opgeslagen op jouw persoonlijke EGYM polsbandje. Elk apparaat van de EGYM Cirkel leest de gegevens uit die op het polsbandje staan en stelt zich binnen seconden compleet in op jouw lichaam en voorkeuren.

Gepersonaliseerde trainingsprogramma’s voor iedereen

Individuele doelen vereisen gepersonaliseerde trainingen. Of het nu gaat om spieropbouw, algemene fitheid of lichaamsvorming: de trainingsprogramma’s van EGYM worden automatisch bijgewerkt voor elke periode en passen de trainingen en het trainingsgewicht aan op je persoonlijke doelen.

EGYM, fit in 30 minuten!

De EGYM-Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Onze coaches stellen eenmalig alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een polsbandje. Elke sporter traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

In slecht 2 x 30 minuten per week fit worden.
Elk apparaat perfect ingesteld op jouw lichaam.
Volg je progressie en prestaties met behulp van de EGYM app.
Eenvoudig gemotiveerd blijven.
Duidelijke instructie animatie via het persoonlijke Touch display.