Trainingsrooster

Train onder begeleiding van onze coaches in een groep (zie de groepstrainingen hieronder) of train zelf, binnen of buiten. Boek je training in de app.

Trainingsaanbod


CIRCUIT TRAINING
Een High intensity Interval training (HIIT) waarbij enkele gevarieerde oefeningen achter elkaar uitgevoerd worden, zodat het hele lijf in korte tijd efficiënt getraind wordt. Doordat de training uitgevoerd wordt in een kleine groep, heeft onze trainer genoeg aandacht voor persoonlijk gerichte begeleiding. 


eGym
Gebruik makende van high tech apparatuur kunnen wij hiermee krachttraining op elk niveau aanbieden. Doordat de apparatuur op jouw maat ingesteld wordt en het systeem deze maten onthoud is het risico op blessures, overbelasting etc nihil. 


BOOTCAMP (park Somerlust)
Een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van zowel materiaal uit de gym als de trainingsmogelijkheden die de omgeving ons biedt. De training zal daarom ook buiten plaatsvinden, mits de weersomstandigheden dit toelaten. 


PERSONAL TRAINING
Door Personal Training te boeken heb je volledige aandacht van een van onze trainers, om op een zeer effectieve en doelgerichte manier te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. 


VRIJ TRAINEN
Als je weet wat je doet en waarom, kun je bij ons gebruik maken van losse materialen en krachttoestellen om op deze manier je eigen training tot een succes te brengen. 


KRACHTTRAINING VOOR FIETSERS
Door onze samenwerking met WattCycling bieden wij ook krachttraining speciaal ontwikkeld ter bevordering van het fietsen. Deze trainingen zijn niet alleen gericht op het verhogen van spierkracht maar ook komen coördinatie en balans aan bod, waardoor blessures voorkomen kunnen worden.