Train verantwoord bij AmstelGym

Maatregelen veilig sporten

Om te voldoen aan de regels van het protocol ‘Verantwoord Sporten’ van de branchevereniging NL Actief hebben we een aantal maatregelen moeten nemen. Lees deze pagina goed, zodat je voorbereid naar de training komt. We verwachten van een ieder eigen verantwoordelijkheid.

Heb jij of je huisgenoot last minute toch gezondheidsklachten? Blijf thuis en annuleer je boeking.

Maatregelen binnen in de gym

Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom nemen wij zelf ook verschillende maatregelen om de veiligheid van onze leden en collega’s te kunnen waarborgen. Momenteel nemen wij de volgende maatregelen binnen onze gym:

Let op! Controle QR-code/coronapas bij binnenkomst.

Bij de ingang en binnen in de club vind je op verschillende plaatsen desinfecterende handgel.

In de gym zijn desinfectiedoekjes beschikbaar zodat je apparatuur schoon kunt maken voor en na gebruik.

In onze groepslessen (Circuit trainingen) is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meedoen met een groepstraining? Reserveer dan via de AmstelGym app.  In de AmstelGym app worden 5 vragen gesteld over je gezondheid. Zo weten we zeker dat iedereen die bij ons traint fit en gezond is. Je kunt 1 week vooruit reserveren.

Voor de eGym en vrije trainingen hoef je (nu) niet te reserveren, wel scan je jouw polsbandje altijd bij binnenkomst.

Fitnessapparatuur, sanitair en overige ruimtes worden door ons regelmatig schoongemaakt.

Er zijn vanuit het RIVM eisen gesteld aan de ventilatie van sportlocaties.  Bij AmstelGym voldoen we ruim aan deze eisen. Wij hebben een zeer goed werkend luchtverversingssysteem die schone lucht van buiten haalt en gebruikte lucht naar buiten afvoert.