Trainingsdoelen

Doelgericht Trainen

Vanaf 2024 willen we onze visie van doelgericht trainen nog beter uit te dragen. Hiervoor gaan we starten met een aantal leuke initiatieven. Lees hieronder verder voor meer informatie en doe vooral mee aan een van deze projecten.

We starten een traject waarbij onze leden en trainers zich als groep kunnen gaan voorbereiden op de triathlon van Amsterdam.
Het maakt niet uit of dit voor de sprint(1/8), Olympische afstand(1/4) of halve afstand is, individueel of in een team. We willen met zoveel mogelijk mensen doelgericht trainen en deelnemen, iedereen wordt gestimuleerd om mee te doen. Daarom krijg je via ons ook nog eens 10% korting op je inschrijving.

Deze race wordt georganiseerd op 9 juni 2024 en is bij AmstelGym om de hoek. Daardoor is het laagdrempelig voor beginnende sporters een triathlon te proberen. Ons gebouw is de gehele dag open voor een warming up of cooling down, het opbergen van waardevolle spullen en gebruik van de douches en toiletten.
Wekt dit je interesse en wil je graag meer weten? Vul dan onze vragenlijst in en wordt op de hoogte gehouden van onze aanpak en de nieuwtjes omtrent dit evenement.

Trainingsonderzoek

Ben jij ook op zoek naar jouw optimale trainingsmethode? Doe dan mee aan het onderzoek dat AmstelGym en het “Amsterdam Institute of Sport Science” (AISS) gestart zijn. Studenten van de VU gaan onderzoek doen naar de effectiviteit van verschillende trainingsmethoden. Het doel is dat wij onze leden nog beter kunnen voorzien van effectieve persoonlijke trainingsprogramma’s. De wetenschappelijke onderbouwing van onze ideeën is belangrijk en daar gaan wij ons voor inzetten.
Wil je meedoen aan het onderzoek kijk dan op de onderzoekspagina

Doe je mee aan
Tri-Amsterdam?

Lees hier het persbericht van
Tri-Amsterdam.

Doe je mee aan
het onderzoek?