WattCycling

Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 60 en 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig met de app.

Ervaar zelf de meerwaarde van WattCycling!

Tijdens de WattCycling introductie training wordt je maximale vermogen en hartslag gemeten en leer je hoe de Wattbike werkt.

Je kunt twee maanden onbeperkt komen trainen. Het abonnement heeft een automatisch vervolg en is maandelijks opzegbaar of je kan wijzigen naar een ander abonnement. Ga je op vakantie binnenkort? Pauzeren kan eenvoudig vanaf twee weken.

Start snel op met deze instructies.

Boek je startpakket

2 maanden €49,50 per maand,
daarna €80,00

Op deze manier kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is en onbeperkt gebruik maken van alle andere faciliteiten van AmstelGym.

Gratis WattCycling bidon
2 maanden onbeperkt trainen

Train 7 dagen per week

Welke training kies jij?

We bieden 4 trainingslijnen aan: HIT, d’Huez, Tri-Endurance & Allround.

Train bij AmstelGym en doe de WattCycling trainingen

op de Wattbike in Amsterdam Oost

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.
Telefonisch bereikbaar op kantooruren.

020 210 50 51
gym@amstelgym.nl

Watt we nog meer doen

De maximale inspanningstest is de meest gebruikte methode om het conditieniveau van iemand te bepalen. Een inspanningstest is niet alleen bedoeld voor topatleten, maar juist ook voor recreatieve atleten. De werkelijk gemeten verzuringsgrens is van belang om op de juiste intensiteit te trainen.

De inspanningstest kun je doen op de Wattbike, hardloopband, of roei-ergometer.