WattCycling

[/vc_column]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 60 en 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig met de app.

Ervaar zelf de meerwaarde van WattCycling!

Tijdens de WattCycling introductie training wordt je maximale vermogen en hartslag gemeten en leer je hoe de Wattbike werkt.

Je kunt twee maanden onbeperkt komen trainen. Het abonnement heeft een automatisch vervolg en is maandelijks opzegbaar of je kan wijzigen naar een ander abonnement. Ga je op vakantie binnenkort? Pauzeren kan eenvoudig vanaf twee weken.

Boek je startpakket

2 maanden €49,50 per maand,
daarna €80,00

Op deze manier kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is en onbeperkt gebruik maken van alle andere faciliteiten van AmstelGym.

Gratis WattCycling bidon
2 maanden onbeperkt trainen

Train 7 dagen per week

Welke training kies jij?

We bieden 4 trainingslijnen aan: HIT, d’Huez, Tri-Endurance & Allround.

Train bij AmstelGym en doe de WattCycling trainingen

op de Wattbike in Amsterdam Oost

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.
Telefonisch bereikbaar op kantooruren.

020 210 50 51
gym@amstelgym.nl

Watt we nog meer doen

Inspanningstest met ademgasanalyse

De maximale inspanningstest is de meest gebruikte methode om het conditieniveau van iemand te bepalen. Een inspanningstest is niet alleen bedoeld voor topatleten, maar juist ook voor recreatieve atleten. De werkelijk gemeten verzuringsgrens is van belang om op de juiste intensiteit te trainen.

De inspanningstest kun je doen op de Wattbike, hardloopband, of roei-ergometer.

Buiten fietstrainingen

De nadruk tijdens de buiten fietstraining (mei t/m augustus) ligt op techniek en fysiek met als doel voorbereid te zijn op het wielrennen (en als onderdeel in de triathlon). We maken deel uit van de openbare weg en voor het kernprogramma wordt een rustig stukje gezocht om de training goed en veilig uit te voeren. Deelname is daarbij op eigen risico.
Duur training: 2 uur

Je kent ons van

WattCycling trainers

Onze WattCycling trainers zijn allemaal gek van sporten en zijn door onze eigen WattCycling Trainers Opleiding opgeleid. Zij weten wat het is om een berg op te fietsen of te moeten lossen uit de groep met je fietsmaten. Zij begeleiden je en proberen je te coachen om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Klik op de afbeelding om de trainers te leren kennen.


BASTIAAN COLLETTE
Bastiaan is roeier en weet wat het is om te trainen met een doel. Naast zijn baan als docent helpt hij leden graag naar een betere conditie en uithoudingsvermogen.


BOYD WELSINK
Boyd heeft in drie verschillende sporten top 10 op Nederlands Kampioenschappen gehaald en hij fietst net zo snel als zijn schaduw!


BRAM NOLTEN


ESTHER HORREVORTS
Esther is fanatiek fietser en gaat geen uitdaging uit de weg. Als trainster van het Vrouwenwielrennen op de weg, wil ze ook graag binnen Wattbikers motiveren.


JOHANNA D’AUMERIE
Johanna heeft na het roeien haar passie voor wielrennen opgepakt. Ze traint regelmatig en ik combinatie met haar studie bewegingswetenschappen is er veel kennis over trainingszones en -methodes.


KOEN WARNIER


LYSBET DE BOER
Lysbet was tot haar 18e veel op de ijsbaan te vinden, vanuit het langebaan schaatsen gaan tijdrijden en in aanraking gekomen met wielrennen en sinds twee jaar fanatiek triatleet.


RENS DE BOER
Rens is fanatiek, enthousiast en vindt het gevoel van (lichte) spierpijn erg fijn. Zijn fanatisme laat de WattCycling leden harder trappen.


RIK RIENKS
Rik heeft als roeier een flink ambitie, daarnaast kan hij erg hard fietsen en geniet ervan om mensen te enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen.


ROY LAGERBURG
Roy is triatleet. Dat hij lange afstanden gewend is, blijkt wel aan zijn deelname aan het WK IRONMAN op Hawaii en zijn 3e plaats op het WK IRONMAN 70.3 in zijn age-group.


SIMON SCHMOUTZIGUER


THOMAS VAN DOP
Thomas is triatleet. Rondom zijn trainingen wilt hij graag zijn kennis en expertise delen met de WattCycling leden. Hij laat graag anderen het beste uit zichzelf halen!

TINKA OFFEREINS
Tinka is roeister van het Nederlands team. Ze zet haar ervaring met trainingen en achtergrond als bewegingswetenschapper graag in tijdens de WattCycling trainingen.

Verleg je grenzen en werk aan je (fiets)conditie

op de Wattbike bij WattCycling AmstelGym

Waar wacht je op?

FAQ

Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op.

+31 (0)20 210 5051
gym@AmstelGym.

Train veilig bij WattCycling.